ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

 Η υποτιμολόγηση των ανθοσυνθέσεων γάμων, μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα στην αρχή, καθώς μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες που αναζητούν μια ευκαιρία. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η υποτιμολόγηση των λουλουδιών του γάμου σας είναι κακή ιδέα. 

 Πρώτα και κύρια, η υποτιμολόγηση των λουλουδιών σας σημαίνει ότι δεν εκτιμάτε τη δουλειά και την τεχνογνωσία σας. Ως ανθοδέτες, έχετε ξοδέψει χρόνο και χρήμα για την εκπαίδευση και την εμπειρία σας και σας αξίζει να αποζημιωθείτε δίκαια για τις όμορφες ανθοσυνθέσεις που δημιουργείτε. Το να πουλάς την δουλειά σου φθηνά υπονομεύει αυτή την αξία και μπορεί ακόμη και να δώσει την εντύπωση ότι η δουλειά σας δεν αξίζει τόσο όσο άλλων ανθοδετών. Εάν δεν χρεώνετε αρκετά για την εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσει μια κούρσα προς τα κάτω όπου όλοι προσπαθούν να υποτιμήσουν ο ένας τον άλλον στην τιμή. Αυτό μπορεί να υποτιμήσει τη δουλειά όλων των σχεδιαστών λουλουδιών. 

 Εν ολίγοις, η υποτιμολόγηση των λουλουδιών του γάμου σας δεν είναι μια βιώσιμη ή ηθική επιχειρηματική πρακτική. Είναι σημαντικό να εκτιμάτε τη δική σας εργασία και να χρεώνετε μια δίκαιη τιμή που σας επιτρέπει να καλύπτετε τα έξοδά σας και να έχετε κέρδος. Αυτό θα συμβάλει στη διασφάλιση της επιτυχίας και της μακροζωίας της επιχείρησής σας και θα συμβάλει σε μια υγιή και ακμάζουσα βιομηχανία λουλουδιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις