Ο μόνος λόγος για να ασχοληθείτε με την ανθοδετική τέχνη.


Η δουλειά του ανθοπώλη είναι κάτι περισσότερο από την απλή τακτοποίηση λουλουδιών. 

Είναι μια δουλειά που περιλαμβάνει τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή των ανθρώπων μέσω της συναισθηματικής επίδρασης και της ψυχικής έκφρασης των λουλουδιών. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα λουλούδια έχουν ισχυρή θετική επίδραση στη συναισθηματική υγεία και ευεξία, τόσο σε εσάς τους ίδιους αλλά και στους πελάτες σας. 

Σε μια 10μηνη μελέτη συμπεριφοράς που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Rutgers, τα λουλούδια βρέθηκαν να είναι ένας φυσικός ρυθμιστής της διάθεσης και αποδείχθηκε ότι βελτιώνουν τη συναισθηματική υγεία. Τα λουλούδια έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την ανακούφιση από το άγχος και την προώθηση της συναισθηματικής ευεξίας στον σύγχρονο τρόπο ζωής της υψηλής τεχνολογίας και γρήγορου ρυθμού και ένας τρόπος να έρθουν σε επαφή με την φύση και την ομορφιά της οι άνθρωποι στις μεγαλουπόλεις.

Σύμφωνα με τον Haviland-Jones, ψυχολόγο και ειδικό στο ρόλο της συναισθηματικής ανάπτυξης στην ανθρώπινη συμπεριφορά, τα λουλούδια έχουν θετικό αντίκτυπο στη συναισθηματική ανάπτυξη και στα μη λεκτικά συναισθηματικά σήματα και ανταπόκριση. Στην πραγματικότητα, οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν ότι αισθάνονταν λιγότερο κατάθλιψη, άγχος και ταραχή μετά τη λήψη λουλουδιών και έδειξαν υψηλότερη αίσθηση απόλαυσης και ικανοποίησης από τη ζωή. Τα λουλούδια έχει επίσης αποδειχθεί ότι δημιουργούν στενές σχέσεις οδηγώντας σε αυξημένη επαφή με την οικογένεια και τους φίλους.

Ως ανθοπώλης, έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε θετικά τις ζωές των ανθρώπων δημιουργώντας όμορφες και ουσιαστικές ανθοσυνθέσεις που εκφράζουν συναισθήματα και μεταφέρουν μηνύματα. Έχετε την ικανότητα να παρέχετε ανακούφιση στους ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές, να γιορτάσουν χαρούμενες περιστάσεις και να κάνετε τη μέρα κάποιου λίγο πιο φωτεινή και αισιόδοξη. Είναι μια δουλειά που απαιτεί δημιουργικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση του συναισθηματικού αντίκτυπου και της ψυχικής έκφρασης των λουλουδιών.

Συμπερασματικά, το να είσαι ανθοπώλης είναι κάτι περισσότερο από μια δουλειά, είναι μια ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων μέσω του συναισθηματικού αντίκτυπου και της ψυχικής έκφρασης των λουλουδιών. Μέσω της χρήσης λουλουδιών, μπορείτε να προωθήσετε τη συναισθηματική υγεία και ευεξία και να δημιουργήσετε στενές σχέσεις με άλλους. Η δουλειά του ανθοπώλη είναι μια ουσιαστική και ανταποδοτική επιλογή σταδιοδρομίας για όσους έχουν πάθος για τη δημιουργικότητα και επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις