FLOWER BAR Μια εκπληκτική ιδέα για τον επόμενο γάμο σας.

Τα flower bar έχουν γίνει μια μοντέρνα νέα τάση στους γάμους τα τελευταία χρόνια! Όχι μόνο επιτρέπουν στους καλεσμένους να γίνουν δημιουργικοί και να φτιάξουν τις δικές τους συνθέσεις λουλουδιών, αλλά παρέχουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία για αλληλεπίδραση μεταξύ των επισκεπτών. Ως ανθοδέτης, η προώθηση του flower bar στους πελάτες σας μπορεί να τους προσφέρει μια διασκεδαστική και συναρπαστική δραστηριότητα για τους καλεσμένους τους, αναδυκνύοντας παράλληλα την εμπειρία και τη δημιουργικότητά σας στον ανθοστολισμό εκδηλώσεων.

Για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο flower bar, είναι σημαντικό να επιλέξετε λουλούδια που ταιριάζουν με το θέμα ή το χρωματικό σχέδιο της εκδήλωσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την επιθυμητή ποσότητα και ποικιλία λουλουδιών διαθέσιμα. Καθαρίστε και κόψτε τα στελέχη κάθε λουλουδιού την ημέρα πριν από την εκδήλωση, διατηρώντας τα σε καθαρο νερό και όμορφα ταιριαστα βάζα με το θέμα του γάμου. 

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για ένα flower bar είναι η ευκαιρία να είστε δημιουργικοί. Μην φοβάστε να αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικούς τύπους, μεγέθη και χρώματα λουλουδιών. Και να θυμάστε, δεν πρόκειται μόνο για τα ίδια τα λουλούδια - σκεφτείτε να προσφέρετε πρόσθετα, όπως χαρτί περιτυλίγματος κορδέλες λουλουδιών και άλλα διακοσμητικά για να βελτιώσετε την εμπειρία.

Επιπλέον, η χρήση βρώσιμων πετάλων λουλουδιών σε ποτά μπορεί να είναι μια μοναδική και όμορφη πινελιά, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με ροδοπέταλα. 

Σίγουρα, εδώ είναι μερικά βασικά σημεία για το γιατί ένας ανθοπώλης πρέπει να προτείνει μια μπάρα λουλουδιών για τη δεξίωση του γάμου ενός ζευγαριού:


Ένα μπαρ με λουλούδια επιτρέπει στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Είναι μια μοναδική και αξέχαστη προσθήκη σε κάθε γαμήλια δεξίωση που θα την κάνει να ξεχωρίζει.

Τα λουλούδια μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν με το θέμα ή το χρωματικό σχέδιο της εκδήλωσης, προσθέτοντας στη συνολική αισθητική.

Ένα μπαρ με λουλούδια παρέχει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δημιουργήσουν τις δικές τους συνθέσεις με λουλούδια, δίνοντάς τους ένα εξατομικευμένο αναμνηστικό για να πάρουν σπίτι.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιδείξετε την τεχνογνωσία ενός ανθοπώλη στην επιλογή και την τακτοποίηση λουλουδιών.

Μια μπάρα λουλουδιών μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό, καθιστώντας την μια ευέλικτη επιλογή για ζευγάρια με διαφορετικούς οικονομικούς περιορισμούς.

Είναι μια επιλογή χαμηλής συντήρησης, καθώς τα λουλούδια μπορούν να προετοιμαστούν εκ των προτέρων, αφήνοντας περισσότερο χρόνο για άλλες προετοιμασίες γάμου.

Η ύπαρξη ενός μπαρ με λουλούδια μπορεί να αυξήσει τη συνολική αξία του πακέτου γάμου ενός ζευγαριού, οδηγώντας σε πιθανές ανοδικές πωλήσεις για τον ανθοπώλη.

Είναι μια μοντέρνα και δημοφιλής επιλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους του.


Γιατί ένας ανθοπώλης/ανθοδέτης να προτείνει flower bar για τη γαμήλια δεξίωση ενός ζευγαριού:

Παρέχει μια διασκεδαστική και διαδραστική δραστηριότητα για τους επισκέπτες που μπορούν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης

Επιτρέπει στους επισκέπτες να προσαρμόσουν τις δικές τους συνθέσεις με λουλούδια για να πάρουν στο σπίτι τους ως μοναδικό ενθύμιο γάμου.

Προσθέτει μια οπτικά εντυπωσιακή και μοναδική πινελιά στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

Μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο θέμα ή στο χρωματικό στιλ του γάμου

Προσφέρει μια ευκαιρία στο ζευγάρι να επιδείξει τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά του μέσα από την επιλογή των λουλουδιών για τους καλεσμένους του.

Μπορεί να ρυθμιστεί με διάφορους τρόπους για να φιλοξενήσει διαφορετικούς χώρους δεξίωσης.

Παρέχει μια μοναδική ευκαιρία φωτογραφίας στους επισκέπτες να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να θυμούνται τον γάμο.

Προσφέρει την ευκαιρία στον ανθοπώλη να επιδείξει τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά του στο σχεδιασμό μιας μοναδικής και αξέχαστης εμπειρίας μπαρ με λουλούδια για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους.

Συνολικά, η προώθηση ενός flower bar σε ζευγάρια γάμου μπορεί να προσφέρει μια διασκεδαστική και διαδραστική δραστηριότητα για τους καλεσμένους τους, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία σας ως σχεδιαστής λουλουδιών. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε στην επόμενη γαμήλια εκδήλωση σας;          ΑΣΜΑΝΗΣ Μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις